Sammenlign lånetilbud fra 18 forskjellige banker

Hvor mye vil du låne?
LÅNEBELØP:
Kr
SØK NÅ
Priseks: Eff. rente 15,8%, 65 000kr. over 5 ar, etablering 950kr., Totalt: 92 354kr.
For hva du vil
Uten sikkerhet
Sammenlign tilbud fra
18 banker
Motta tilbud
samme dag!
*Terminbeløp regnet ut på grunnlag av gjennomsnittlige renter i banker må man betraktes bare som en informasjon. Dermed utgjør dette ikke tilbud ifølge art. 66 av borgerlig lovbok. Bare spør konsulent hvis du vil få ytterligere informasjon. Priseksempel: 65 000,- over 5 år med eff. rente på 17,19 % inkl. etabl. gebyr på 950,- Totalt 94 780,- Nedbetalingstid: 1 - 5 år. Maks. effektiv rente 35,07 %.

Slik søker du

1
Velg lånebeløp og nedbetalingstid
2
Fyll ut søknadsskjema
3
Vent på tilbud

Bruk pengene på hva du vil

Refinansiering

I stedet for å få flere forskjellige fakturaer hver eneste måned gjør du hverdagen din enklere ved å samle alt på en innbetaling.

Forbrukslån

Du kan bruke pengene på hva du vil.

Kredittkort

Et kredittkort gir friheten til å handle når du trenger det.Kredittkort har mange fordeler som ikke vanlig bankkort har.Dersom du betaler ferien din med kredittkort, vil de fleste kredittkortene gi deg en kostnadsfri reise og avbestillingsforsikring. Dette er veldig kjekt dersom du blir syk på reisen, eller ikke har mulighet til å reise likevel.

Kreditt med BankID

Kreditt med BankID

Er du en BankID-bruker, trenger du ikke å vente til dokumenter kommer i posten. Du kan enkelt signere med kodebrikke.

Dette kreves av søkeren:

  • minste årsinntekt på 180 000 kroner brutto
  • aldersgrense 20 år
  • folkeregistrert fast adresse

Vi gjør det lettere for deg som ønsker å søke om et forbrukslån!

  • Hos oss kan du låne penger til hva du vil. Det er det samme om du ønsker å låne penger til oppussing, refinansiering av annen gjeld eller kanskje en etterlengtet ferie. Ved å sende inn en søknad vil vi hjelpe deg med å finne det lånet som gir deg de gunstigste betingelsene.
  • Våre konsulenter vil være til hjelp under hele søknadsprocessen. Du trenger ikke å bekymre deg om hva det er du må legge ved søknaden – vi passer på om alle opplysninger er riktige.
Priseksempel: 65 000,- over 5 år med eff. rente på 17,19 % inkl. etabl. gebyr på 950,- Totalt 94 780,- Nedbetalingstid: 1 - 5 år. Maks. effektiv rente 35,07 %.
Les mer

Lånekalukaltor

LÅNEBELØP:
105 000 Kr
Nedbetalingstid:
Eksempel på terminbeløp:
--- Kr 7.5 %
--- Kr 12,2 %
--- Kr 19,9 %
Endelig kostnad på lånet beregnes i banken basert på din kredittverdighet.
Om oss
Tjenesten leveres av MultiNOR sp. Z o.o. sp. k. i samarbeid med Telefinans AS. Vi tilbyr service på polsk. Det finnes ingen skjulte gebyrer eller provisjoner for å få hjelp til å skaffe lån. Vi hjelper å utarbeide en komplett søknad, som med en gang sendes til 18 banker i Norge.
Vis mer

Ved tilbud av forbrukslån vil våre eksperter hjelpe deg med å velge den beste avtalen og vil gi deg råd om den beste løsningen. Vi hjelper under hele prosessen etter at ett tilbud ble valgt. For personer med gjeld eller kredittkort finner vi den mest gunstige løsningen i form av refinansiering, dvs. konsolidering av andre forpliktelser. Ofte sparer denne løsningen opp til flere tusen kroner. Vi har allerede hjulpet over 3000 kunder. Vi inviterer deg til samarbeid.
Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!
Send
Firmaopplysninger
Organisasjonsnummer: 915 921 477
Navn/Foretaksnavn: MULTINOR SP. ZO.O.SP.K. / Inventive Logic S.C.
Postadresse: Postboks 1964 Vika, 0125 OSLO